Tag på rejse og udvid din horisont

At rejse er at leve


At komme ud i verden og få en på opleveren og få rystet posen så at sige, det er noget, som vi alle sammen burde prioritere at gøre fra tid til anden. Herhjemme i den trygge velkendte andedam, hvor tingene ikke sådan rigtig strammer, der kan man nemt falde i en dyb Tornerosesøvn, der bestemt ikke er befordrende for ens udvikling, og vi skal jo gerne være i en kontinuerlig udvikling hele livet igennem. At rejse er at leve, det har vores folkekære elskede forfatter Hans Christian Andersen engang så klogt sagt og skrevet, og hvor har han dog bare helt ret i det. Når vi rejser, sætter vi os selv i spil på en anden måde end i hverdagen, og det er lige præcis i sådanne situationer, at vi har mulighed for at blive klogere på livet, på os selv og på andre mennesker. At vi oplever, at man kan leve livet på rigtig mange forskellige måder, det er berigende

admin

admin

Top