Selvforkælelse med bæredygtige blomster på abonnement.

Blomstergaven til dig selv

Vi elsker at give blomster i gave. De smukkeste buketter for at vise omsorg, kærlighed og anerkendelse.

Men hvad med det vigtigste menneske i dit liv? Nemlig dig. Du skal da også have blomster. Hvis ingen køber dem til dig, så kan du da bare gøre det selv.

Med blomster på abonnement kan du endda have blomster stående året rundt. Disse buketter er nemlig behandlet på en sådan måde, at hver buket holder et halvt år. Efter det halve år kan du få en ny buket. Og en ny igen. Du kan selv bestille den ønskede buket hver gang og du kan når som helst afmelde abonnementet.

Indretning med blomster på abonnement

Denne slags blomster kan lettere indgå i din indretning, da buketten ikke bliver udskiftet hver uge. Det vil sige at du faktisk kan arrangere farver og genstande op omkring blomsterne. Når du skal bestille en ny buket, kan du jo bestille i nogenlunde samme farver og design igen. Hvis det altså er det du ønsker og ikke hellere vil flytte rundt på buketterne og lade dem indgå naturligt i din indretning. Der er mange muligheder med langtidsholdbare blomster på abonnement.

De er designet, så der er noget til enhver smag og situation. De kan være overdådige eller farverige eller de kan være enkle og i sarte farver.

Du kan f.eks. vælge en overdådig buket og holde indretningen omkring den enkel og i neutrale farver eller omvendt. Det vil give et æstetisk udseende og buketten vil henholdsvis være i fokus eller indgå naturligt i indretningen.

admin

admin

Top