Lån udenom banken

Vi kender det mange af os, der er vant til at se Luksus fælden, at der er mange der optager lån udenom banken via kviklån. Det er blevet væsentligt sværere at låne penge, hvis man ikke har nogen penge eller værdier i forvejen. Hvis man har penge eller værdier i forvejen, hvorfor er det så at det kan være nødvendigt at låne penge udenom banken, og at banken siger nej.

Det kan der være mange årsager til, jeg selv er nu gået på pension, og allerede et halvt år efter, blev min kassekredit halveret – nu var jeg ikke længere på arbejdsmarkedet, og var åbenbart ikke långere kreditværdig til det beløb jeg havde haft indtil nu. Så for mig, ville det være en mulighed at låne hos simpelkredit.dk, med mindre de også siger nej, fordi jeg er blevet pensionist.

Alternative løsninger for lån

Der er noget der hedder et pantebrevslån, og dette kan man for eksempel få, hvis der er friværdi i ens bolig. Det er der mange af os pensionister der har, for dengang vi købte vores ejendomme, var det med afdrag, og ikke som nu med afdragsfrihed. Det er altid godt at der findes alternative løsninger, når man står og har brug for penge her og nu, og at man kan låne selvom banken siger nej. Jeg vil gerne rejse en tur til Peru, det er den billigste rejse, men jeg vil gerne opnå det inden mine ben ikke længere kan klare turen gennem Junglen og op til Inkariget.

admin

admin

Top