Dansk Efterisolering

Dansk Efterisolering

Dansk Efterisolering arbejder ud fra devisen om at efterisolering er en tillidssag. Derfor får du 20 års garanti på deres ydelser. De dækker hele landet og giver gerne gratis og uforpligtende rådgivning om netop den opgave, du ønsker lavet. Ved termografiske opmålinger af huset kan de rådgive dig om den bedste løsning. Både hulmursisolering med flamingo og loftsisolering med papiruld er gode investeringer, som tjener sig ind i løbet af få år. Desuden kan de rådgive og hjælpe med at søge de offentlige tilskud, du er berettiget til ved energioptimering.

Papirisolering

Papirisolering laves ved at skære gamle aviser op og behandle dem med en del forskellige kemikalier. Det sidste gøres for at forhindre svamp og gøre materialet fugt- og brandafvisende. Samtidig kan skadedyr heller ikke lide de tørre kemikalier. Dansk Efterisolering kalder deres løsning “papirisolering” og ikke “papiruld”, fordi de bruger et mærke som hedder Climatizer Plus, som IKKE indeholder giftige kemikalier. Man skal selvfølgelig være forsigtig, når man lægger det, men når papiret først er lagt ud, afgiver det så få kemikalier, at det er ubetydeligt for mennesker. Dertil kommer, at papirisolering ofte lægges på loftet, hvor man sjældent opholder sig længe. Papirisolering falder mere sammen end andre slags, men det tages der højde for.

Fordelene ved papirsisolering er:

  • at man gennem tests har fundet ud af, at papir lydisolerer bedre end f.eks. glas og mineraluld
  • Det belaster ikke klimaet på samme måde som stenuldsmaterialer
  • Selve isoleringseffekten er ligeså god som andre materialer
  • Papir er blødt og fleksibelt og lægger sig derfor helt tæt, også på rør o. lign.

admin

admin

Top