Ekstra midlertidig lagerplads

Jeg tænker at alle nogen gange godt kunne bruge lidt mere lagerplads eller mere plads til diverse opbevaring – dette gælder vel også de erhvervsdrivende. Nu kommer jul og nytåret snart igen, og her kunne det da være rart med lidt ekstra plads til disse ting, så man ikke skal rydde hele sin butik, bare fordi der kommer en ladning nytårskrudt hjem. Der er da også nogle der sælger deres varer direkte fra disse containere man kan leje, så det er også en mulighed. Jeg ved at der er mange steder hvor der er udlejning af lager, men her tænker jeg mere på de private mennesker, der lige står og mangler opbevaring af deres indbo, mens der foregår en større flytning, eller indtil deres hus er blevet bygget færdigt.

Lagerplads til leje

Billedet viser, det jeg har oppe i hovedet, når jeg hører lager til leje. Det er grineren nok, at der er et firma der hedder lagertilleje.dk, og som har udlejning af lager plads. Det er da et navn der passer rigtig godt til det de forhandler. Det er nu smart nok, at udleje sin plads, hvis man har rigeligt af den – der er der jo også større landmænd der gør sig i – de har store haller liggende tomme, efter de har stoppet deres arbejde med at have landbrug. Jeg kender da en der har opbevaret nogle af sine biler hos en landmand for at få sine biler væk fra gaden ved nytårstid, så der ikke sker noget med dem.

admin

admin

Top