Patroner til min printer

Toner eller patroner, det er vel det samme i bund og grund. Det er farve eller den sorte farve, sådan at en lille eller mellemstor og for den sags skyld også en helt stor maskine der hedder en printer anvender. Når vi taler om små printere, ja så er det selvfølgelig små farvepatroner der anvendes, og er det til de mellemstore og store printere, ja så er det nogle toner der er lidt eller meget større. Det er jo ikke den store videnskab. Den store videnskab er at finde de rigtige toner eller farvepatroner til den rigtige model og pris, og således at garantien ikke ryger fordi det er et kopi produkt.

Billigtoner

Det er et ord alle kan forstå, i hver fald hvis man er dansker og bare har lidt forstand på en printer. billigtoner kan være en ord der er stavet forkert, eller to ord hvor man har glemt at taste mellemrum mellem billig og toner. Jeg fandt et billede af en toner til en af de lidt større modeller af printere. Det er den slags, jeg har haft mest med at gøre gennem mit liv på arbejdsmarkedet. Men jeg har virkelig også brugt meget papir og toner. Jeg skulle printe en del billeder ud, efter hver en terapi jeg havde afholdt, og da jeg havde ca. 4 klienter om dagen, ja, så an i selv regne ud hvor mange toner jeg har skiftet i løbet af de seneste 10 år. Jeg lærte hurtigt selv at skifte disse toner.

admin

admin

Top