Parkeringshus

københavn Parkeringshuse er et helt nyt projekt som netop er startetop her i 2021 og det løber helt frem til 2023 før vi er endelig færdige med udførelsen af ikke mindre end 30 nye parkeringshuse. Vi har fået adgang til mange nye store arealer hvor vi vil placere en masse nye underjordiske parkeringskældre men også de velkendte som I kender dem. Men det bliver super fedt at få gang i de underjordiske da de jo ikke fylder i bybilledet. Man kan køre ned i store rum og båse og man har nu mulighed for at tilkøbe sig adgang til sin helt egen plads. Det er præcis det vi mangler til de mange mennesker der hver dag bor og arbejder i København. Det bliver simpelthen så godt og der skal fart over projektet hvis vi skal stå færdige med det om knap halv andet år. Hvis du vil vise din støtte beder vi dig om din underskrift og eventuelt et bidrag allerede nu. Jo flere støtter og jo mere økonomisk støtte vi kan få desto bedre. Vi har så mange biler i København så vi er ved at drukne i problematikker og det skal løses og fikses nu. Vi bliver nødt til at gøre en indsats.

Og jo flere vi får med desto bedre står vi stillet fremadrettet. Det bliver godt for nye virksomheder der søger arbejdskraft og nye medarbejdere men som skal pendle fra Jylland og Fyn. Det skal være attraktivt for dem at de nemt kan finde vej og parkere i byen.

admin

admin

Top