Show og fantastiske koncerter

Nu er der kommet godt gang i show business igen, og det er bare dejligt, at vi igen kan komme ud og få nogle dejlige oplevelser og shows. Jeg bliver selv så nysgerrig, når der sker nogle nye events rundt omkring i landet, og jeg holder da også øje med, om der skulle være noget af interesse, og som jeg har råd og lyst til at komme til. Jeg er sikker på at der er mange andre som mig, der har det på samme måde. Jeg kan også se at der er sport i verdensklasse nogle steder som events, og det må da kræve lidt plads, hvis vi for eksempel taler om motorsport.

Trylle show som event

Det kunne jeg godt tænke mig at komme til, men det skal da også være en rigtig god tryllekunster der kan den slags show, for ellers bliver de for kedelige. Jeg er især til de tryllekunstner der kan save et menneske over, eller trylle et menneske helt væk, det syntes jeg er helt fascinerende. Det er ikke så mange af mine børnebørn, der har været inde og se et trylle show, så når det engang bliver aktuelt, så skal hele banden med, og så får vi en god oplevelse og en hyggelig aften sammen alle sammen. Jeg tror ikke de andre voksne vil med, og et eller andet sted er det også sjovere med børnebørnene når forældrene ikke er med. Der sker i hvert fald noget, når forældrene træder ind af døren, når jeg har passet dem.

admin

admin

Top