From Spain with love

From Spain with love

From Spain with love er et resultat af vores kærlighed til det spanske køkken. Vi, Line og Henrik, bor i Spanien og er blevet glade for de tapas specialiteter, som Spanien har at byde på. Det er en fornøjelse for os at tilbyde vores danske kunder de spændende ingredienser, der indgår i nogle lækre tapas. Hvis du deler vores begejstring for tapas, kan du med fordel besøge vores webshop ved at klikke på det anviste link. Vi er ret sikre på, at du vil synes godt om vores eksklusive sortiment. Fordi vi bor i Spanien, er vi omgivet af skønne spanske venner, som deler af deres erfaring med spanske produkter med os. Det er vi meget taknemmelige over. Det er noget, der i den grad har sat os i stand til at tilbyde kvalitetsprodukter, der lever op til de høje forventninger, vores danske kunder har. Vi kan ikke lægge skjul på vores begejstring for det spanske køkken. Selvfølgelig nyder vi at spise nogle af de klassiske danske retter. Men Spanien har så meget at byde på, at vi er nødt til at dele det med vores dejlige kunder i Danmark. Det er den motivation, der fik os til at starte vores firma.

Paella – en virkelig lækker ret

Paella er indbegrebet af den lange tradition, det spanske køkken har dyrket i hundredvis af år. Så hvis du kunne tænke dig at lave en paella med blæksprutter og muslinger, kan du finde en enkel opskrift på vores webshop.

admin

admin

Top