Sadadesign og sildebensborde efter eget ønske

Der er nu ikke noget der er bedre end at være med til at designe sine egne møbler, eller andre ting – det sætter ligesom et specielt præg på tingene, og så ved jeg bare, at der ikke er andre der har det samme som mig – mit er nemlig helt unikt, for det er designet af mig og dem der laver tingene for mig. Sådan var det også med et spisebord som jeg fik lavet hos Sadadesign – deres Sildebensborde var det der fangede min interesse, og så fik jeg lige nogle gode ideer med undervejs, som Sadadesign så producerede med ind i – da hvert enkelt stykke møbel de laver er håndlavet, er mulighederne jo også mange. Selv farven på bordet kunne jeg bestemme – nu valgte jeg selvfølgelig ikke lige en lilla eller anden skør farve, men en farve som mose eg.

Sildebensborde fra Sadadesign.dk

Det er svært at beskrive, hvordan mit spisebord kom til at se ud – men jeg blev mega inspireret af at være inde på deres hjemmeside, da de her har et hav af forskellige slags Sildebensborde så man kan danne sig et godt indtryk af hvad det er jeg taler om. Jeg fik en yderst behagelig service, og mange fif undervejs i vores proces med at få fat på lige de drømme jeg havde omkring det bord jeg ville købe – men som de sagde, der er stort set intet der ikke kan lade sig gøre hos os, vi skal bare være sikre på at vi rammer det du ønsker dig.

admin

admin

Top