Din rejse for livet

Livet er en rejse – H.C. Andersen sagde endda så smukt “at rejse er at leve”. Det kan tages bogstaveligt – at man skal rejse – eller man kan betragte det på den måde, at livet er en rejse af oplevelser. Begge dele er en dejlig tanke, for begge dele er med til at man får et spændende og dejligt liv. Hvad der er oplevelser for dig, og hvordan du elsker at rejse, ja det ved kun du. Det er en meget individuel ting. Der er dog et sted som mange unge mennesker søger hen, når de gerne vil rejse – både bogstaveligt og som en del af personlig udveksling. Svaret er selvfølgelig at tage på højskole i udlandet.

Dit livs år findes i udlandet

Højskoler har altid været populære. Det er en perfekt måde at gribe livet. Men vidste du, at du faktisk også kan tage på højskole i udlandet? Verden venter jo med flere oplevelser, end du nogensinde kan nå at opleve. Hvis du tager på rejse højskole, så skal du bare vælge, hvilken del af verden du gerne vil se. Asien, Afrika, Australien – eller USA og Sydamerika? Lyder det ikke allerede ret spændende. Valget er helt op til dig. Tag på rejse højskole og vælg én af skolens programmer. Hvad med Caribien, Hawaii og Mexico? Eller Indien, Nepal, Thailand og Sri Lanka? Rejse højskole giver dig alle oplevelserne og muligheden for at udleve dine drømme. Det er ikke kun en rejse med fokus på dig – der er lige så meget fokus på, at du skal komme tæt sammen på dem du rejser med. For man udvikler sig ved at møde nye mennesker, og det er tit mødet med mennesker, som sætter sig fast i erindringen. Mennesker møder du måske kun én gang, mens bygninger og seværdigheder ofte kan besøges flere gange. Så gør det nu – tag på højskole i udlandetDet er simpelthen din oplevelse og rejse for livet. Nogle af de mennesker du møder, kan blive dine nye bedste venner for livet.

admin

admin

Top