Lovlig CBD

Der findes et utal af forskellige sorter indenfor hamp, og i Danmark er det lovligt at sælge CBD produkter med under 0,2% indhold af THC, og der er et stort udvalg af EU godkendte hampesorter. Kært barn har mange navne og indenfor hampe produktionen kaldes det for CBD, Weed og skunk, det der er vigtigt er bare hvor høj THC indholdet er. Udover THC indeholder hampe planterne nemlig også andre gode stoffer, som CBD, CBG og CBN. Det er i topskuddene de gode effektive ting sidder – dem der kan være med til at gøre os fri for smerter og dem der kan hjælpe os med at slappe af og få en bedre søvn.

Man har også givet de forskellige sorter navne, så man nemmere kan huske hvilken sort der er godt for hvad. For dem der ikke lige har set topskud før, kan det godt være lidt af en jungle af finde ud af, hvis man ikke lige ved hvad den sort man har brug for hedder. Jeg har for eksempel brugt White Widow, som jeg lavede the af, og som gjorde at jeg fik en super dejlig søvn – men det tog også mig lang tid at finde lige den sort, så jeg husker navnet White Widow, og har så nemt ved at genbestille.
Man kan selvfølgelig også få CBD weed og skunk, hvis man er mere til det.
Jeg syntes at det er dejligt at det er lovligt at man kan sælge disse produkter i Danmark helt legalt, så man også er sikker på at få en rigtig god kvalitet, og ikke skal ud på det lidt mere usikre marked. Jeg kender flere og flere der enten bruger Cbd, Weed eller skunk, og alle siger at det er dejligt at man kan få det online på nettet. Hash har en meget speciel duft, og nogle kan lide denne duft og andre kan ikke – den kan godt lugte lidt sødlig, og når jeg laver min the kan jeg sagtens dufte hvordan min the kommer til at smage – og nogen gange har jeg også haft bestilt noget der smager af ananas, og noget der smager af lemon .

admin

admin

Top