Privatflytning er mere, end du tror

Tit taler man jo om det private og det offentlige, når man taler om virksomheder, men man bruger også den betegnelse, når der er tale om, hvornår man har at gøre med det private derhjemme, og man er ude i det ganske land på ens arbejdsplads, ude at handle eller til en koncert.
Man agerer også derefter, hvor man kan tillade sig at være sig selv derhjemme, da det er ens helle, men som gæst sådan et sted, skal man også opføre sig derefter, for så er man ude hos andre og ikke hjemme hos sig selv.
Man taler også om at handle B2B og til de private kunder, hvor man så som kunde er ude at handle ind til en selv privat og ikke til en virksomhed.
Derfor kan det måske forvirre lidt, når en privatflytning kan have at gøre med at have en virksomhed indover, men tillad os at forklare det lidt nærmere for dig.

Det er mere, end du tror, med en privatflytning

For hvis man ikke ved bedre, så er det klart, at man tror, at en privatflytning er, når man hiver venner, familie, bekendte og kollegaer til at flytte for en, når man skal flytte fra en privat adresse til den næste, hvor man så betaler dem i øl og pizza som tak.
Der kommer jo ikke en regning på her, og man skal ikke betale moms af det og så videre.
Men en privatflytning er også, hvor man som flyttefirma flytter for en privatperson som dig, for de kan jo også flytte for erhverv og stort set alle, som der har brug for at flytte fra en lokation til den næste, og hvem kommer ikke ofte ud for det i ens private og erhvervsmæssige foretagende?
Men det gør det så nemmere at skelne mellem de ting, når man som firma så kan tale om, når man flytter for en privatperson – såsom dig – eller når de skal ud at flytte for et firma for eksempel.
Der er jo noget forskel på den slags, og det er vigtigt at kende til det, når man har med den slags at gøre.

admin

admin

Top