Det kører på skinner

Det lille damp lokomotiv der kører på skinner, er efterhånden en sjælden ting vores børn kan opleve, med mindre man ligefrem kører for det når de gamle lokomotiver kører på grund af en eller anden begivenhed. Det er en sjov oplevelse at se, hvordan et så stort tog kan køre på kul, og se fyrbøderen kaste kul ind i brænderen, så kedlen opvarmer vandet og dampen kommer ud af skorstenen på lokomotivet

En anden ting der bare skal køre på skinner, er når man afvikler en stor begivenhed som et karneval – her i landet har vi jo det helt store karnevals optog inde i København – og her er der jo så en del gader der skal spærres af, så det store optog, kan passere unde problemer.

Det kan selvfølgelig give trafik udfordringer, som man så løser hurtigst muligt, så trafikken igen kører gnidningsløst i de resterende gader, hvor optoget ikke lige kommer igennem med de mange udklædte mennesker.

admin

admin

Top