Hvorfor er det så godt med en massage?

En massage kan komme af mange ting, men hvis vi siger, at det handler om vedvarende og gentagende fysisk kontakt med hovedsageligt hænderne fra den ene person og til den anden, så er der mange grunde til at man udfører det, som man kalder massage, og det kommer i mange former.
Det kan være noget meget lavpraktisk med, at man går til Kiropraktor Aalborg på grund af en skavank, og selvom det så egentlig ikke er en massage, så talte vi jo netop om, at det handler om hænder mod den anden krop – om der er tøj på eller ej.
Nogle gange skal man tit til den kiropraktor, hvis det nu er et gentagende problem, som man skal have set på, eller hvis man er i gang med noget genoptræning efter en ulykke.
Hvis vi ser på selve massagebegrebet, så findes der er et hav af forskellige typer, hvor de kan have rødder langt tilbage i tiden og til andre kulturer, og så helt frem til dem, som man selv finder på.

Massage er virkelig, virkelig mange ting

At udøve massage er også et professionelt erhverv, om det så er noget, hvor man har en klinik, hvor klienterne kommer ud til en, eller man selv kommer ud til kunderne – men man kan også fungere som begge dele.
Men det kan også være ens partner derhjemme, hvor man lige har brug for, at vedkommende løsner noget op for en i kroppen, hvis man har ondt, og selvom vedkommende ikke er professionel, så er det tit bedre end ingenting – dog skal man ikke begynde at lege kiropraktor.
For det er også noget intimt at røre ved andre, specielt hvis det står på længe, og man kan blive erotisk opstemt af det, hvorfor sådan en massage kan udvikle sig – hvorfor det er sammen med partneren, at man gør den slags.
Så en god massage kan komme af mange ting, men det kan så også ende med at udvikle sig til noget mere.
Nogle savner massage, mens andre får det udført næsten dagligt.

admin

admin

Top