Det er rart med et hus ned til vandet

Vi danskere er ret så velsignet, at vi har så kort afstand ned til havet, uanset hvor vi er i landet, og det kan vi nogle gange tage for givet, hvilket er en skam, for der er mange lande, der misunder, at vi har så meget hav omkring os – vi kan bare godt lide at brokke os over vejret.
Og det gør så også, at man kan få mange huse med havudsigt, og man kan måske have et hus, der ligger helt nede til vandet, om det så er til en sø eller en å end selve havet.

Det er med at udnytte den her beliggenhed

Som sagt skal man ikke tage den slags for givet, for der er andre, der næsten ville slå ihjel for at have den mulighed.
Så man kan jo anskaffe sig en lille jolle til at sejle rundt i vandet med, men ellers er det jo bare rart, at man kan bade i vandet, hvorfor man kan invitere nogle mennesker med forbi, så man kan komme ud at pjaske i vandet, når temperaturen lige er til om foråret eller om sommeren.

admin

admin

Top