Jokes og comedy

Vittigheder er en sjov måde at underholde folk på. En god vittighed kan få folk til at grine, og en dårlig vittighed kan få folk til at krybe sammen. Men hvad gør en vittighed sjov? Er det den overraskende slutning? Det smarte ordspil? Den vittige punchline? Eller er det simpelthen den sammenhæng, hvori vittigheden fortælles? Måske er det alle disse ting. Når alt kommer til alt, er vittigheder som kunst: der er ikke én rigtig måde at lave dem på. Vittigheder kan være korte eller lange, rene eller beskidte, sofistikerede eller fjollede. Det vigtigste er, at de får os til at grine. Og som man siger, er grin den bedste medicin. Så næste gang du har det dårligt, skal du ikke gribe til Prozac’en. Tag i stedet en vittighedsbog frem. Det er måske den kur, du har brug for.

Stand up comedy er en sjov måde at underholde et publikum på. Det udføres normalt af en enkelt komiker eller en gruppe af komikere, som skiftes til at lave vittigheder. Komikerne bruger ofte rekvisitter og laver sjove ansigter for at få publikum til at grine. Stand up comedy er ofte improviseret, hvilket betyder, at komikerne finder på deres vittigheder på stedet.

admin

admin

Top