Begynderens guide til surfing

Så du har besluttet dig for, at du vil lære at surfe. Eller måske har du surfet i årevis, men du er stadig nybegynder. Uanset hvad, så er denne guide til dig. I de følgende afsnit vil vi dække alt det, du har brug for at vide om surfing, fra det grundlæggende om at padle og stå op på dit bræt til mere avancerede emner som valg af bølger og undgå wipeouts. Når du er færdig med at læse, er du klar til at gå ud på bølgerne med selvtillid. Lad os komme i gang!

Paddling og Pop-Ups

Et af de vigtigste aspekter ved surfing er paddling. Du skal kunne padle hurtigt og effektivt for at kunne fange bølgerne. Og når du først er på en bølge, skal du kunne rejse dig hurtigt op, så du ikke går glip af din chance. Den bedste måde at øve padling og pop-ups på er på et skumbræt i vand til hoftehøjde. Start med at ligge på maven med armene strakt foran dig. Brug derefter dine arme til at trække dig selv fremad gennem vandet, mens du sparker benene bag dig. Når du mærker en bølge komme, begynder du at padle hårdt og popper derefter op i en stående position, når bølgen løfter dig op. Husk at holde din vægt centreret over brættet og dine fødder i skulderbreddes afstand for at holde balancen.

Valg af bølger

Når du har styr på det grundlæggende i at padle og poppe op, er det tid til at begynde at tænke på bølgevalg. Ikke alle bølger er lige gode, og nogle er bedre for begyndere end andre. Når du lige er begyndt, skal du kigge efter små bølger, der bryder gradvist og jævnt.

admin

admin

Top