Find den perfekte billedramme

En flot billedramme kan gøre en stor forskel i hvordan et billede eller kunstværk præsenteres og fremvises. Hos Image Foto har de et bredt udvalg af forskellige typer af billedrammer, som passer til enhver smag og indretning. De tilbyder rammer i træ, aluminium, og plast i forskellige designs og størrelser. I denne artikel vil vi give dig en oversigt over Deres udvalg og give dig tips til at vælge den rigtige billedramme, så du kan udsmykke dit hjem på bedste vis.

 

Alle deres billedrammer er lavet i materialer af høj kvalitet og kommer med et bagpap i syrefrie materialer for at beskytte dit billede mod skader over tid. De fleste af deres billedrammer kan både stå og hænges op på væggen, hvilket giver dig mulighed for at vælge den bedste måde at vise dit billede på. Når du vælger din billedramme, skal du også tage højde for, om du vil have en billedramme med almindelig glas eller refleksfrit glas. Alle deres danskproducerede billedrammer leveres med refleksfrit glas i høj kvalitet, der reducerer refleksioner fra lysindfald og giver dit billede et klarere og mere detaljeret udseende.

 

 

Trærammer er en klassisk og populær valgmulighed. Deres trærammer kommer i forskellige farver og designs, og passer til mange forskellige typer af billeder og kunstværker. Hvis du ønsker en mere moderne indretning, kan en ramme i aluminium eller plastik være det rigtige valg for dig. De har også et udvalg af sjove collagerammer, enkelte klipsrammer og plakatrammer til børneværelset.

 

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse billedramme du skal bruge, så finder du hos dem et udvalg af alle de gængse standardmål fra 9x12cm helt op til 40x50cm. Hvis du har behov for en målrettet størrelse, kan de også lave en billedramme efter dine ønsker og behov.

 

En flot billedramme kan være med til at personalisere og give dit hjem et personligt præg. Hvis du ønsker at fremvise dit yndlingsfoto, kunstværk eller plakat på bedste vis, så er en flot billedramme uundværlig.

admin

admin

Top